Zerica – U80 – Drikkevandskøler – Med tappehane

Zerica – U80 – Drikkevandskøler – Med tappehane

7.500,00 kr.

Den populære Zerica-model nu med tappehane

Varenummer RFU 080 006 -1 Kategori Mærke

Du kunne også være interesseret i...

Vedligeholdelse af drikkevandskøler
Vandkøleren bør jævnligt aftørres med let fugtig klud eller med hygiejneserviet under den almindelige rengøring. Udover den almindelige rengøring anbefales det at der udføres et til to årlige eftersyn af specialuddannede teknikker. Hvis der er et kulfilter installeret på vandtilgangen bør det udskiftes minimum hver 6 mdr.

Montering
Monteringen af vandkøleren foretages af autoriseret installatør.  Husk at sikre god luftcirkulation ved montering i skab. Leveres med tappehane. Installationskit medfølger ikke.

U80 med tappehane tilbyder
– Kobles direkte på vandforsyningen
– Designet til placering under bord
– Meget økonomisk i brug
– Turbo Clean
– Meget lavt lydniveau 33 dB (A)
– Skal blot tilsluttes el og vandforsyning
– CE-Mærket

Produktbeskrivelse
Denne vandkøler er designet til at blive placeret under bordet med separat tappehane til montering i bordpladen, hvorfor den kobles direkte på vandforsyningen. Denne model har indbygget Turbo Clean, som sikrer mod bakterielle forekomster for den helt perfekte kolde drikkevandsoplevelse samtidig mens den gode smag af vand bevares. Drikkevandskøleren leverer forfriskende koldt drikkevand som tappes direkte fra vandkøleren op til 80 glas i timen svarene til 20 liter i timen. Drikkevandskøleren økonomisk i brug samt har et lavt lydniveau på kun 33 dB (A) således at drikkevandskøleren ikke bliver generende uanset placering. Drikkevandskøleren er produceret af komponenter af høj kvalitet og er CE-Mærket. Det er vigtigt at sikre god luftcirkulation ved montering i skab. Bemærk at installationskit ikke medfølger. Det er muligt at tilføje et kulfilter for extra rent vand, kulfilter skal tilkøbes og bør skiftes hver 6. måned. Denne drikkevandskøler er let at rengøre. Ud over det anbefalede årlige syn skal tappehane blot tørres over med en klud under den almindelige rengøring. Alle drikkevandskølere bør monteres af autoriseret installatør.

Teknisk data

Liter i timen:
Glas i timen:
Elektriske data:
Dimensioner (cm):
Køletemperatur:
Vægt (kg):
20
80
230V 50Hz 110W
35 x 20 x 38
4-12°C
24
Vægt 24 kg
Størrelse 35 × 20 × 38 cm

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.