Clevertec

Christian Nielsen

Service tekniker

Christian er gået i fars fodspor og har lært af den bedste. Han har været i virksomheden siden 2014 og er både KMO certificeret og VE godkendt. Han kender alle vores produkter og er en allround service tekniker som både kan montere, servicere og reparere drikkevandskølere, vandbehandlingsanlæg og varmepumper. Christian er som person særdeles fokuseret på den gode kundeoplevelse og utrolig ansvarsbevidst.

Max Nielsen

Service tekniker

Max kommer med en god solid håndværksmæssig baggrund og har mange års erfaring med private såvel som erhvervskunder.
Max er vores allround service tekniker som både kan montere, servicere og reparere drikkevandskølere, vandbehandlingsanlæg og varmepumper. Max udfører også konsulentbesøg når kunden ønsker en luft/luft varmepumpe. Max er som person yderst ansvarsbevidst, og du kan som kunde derfor være helt sikker på at få den gode oplevelse når Max er sat på sagen.

Christian Nielsen

Ejer

Christian overtog virksomheden fra hans far og er derfor bekendt med alle aspekter af virksomheden.
Christian er ikke kun ejer af virksomheden, han fungerer på lige fod med alle andre som manden på gulvet og er derfor både at finde på kontoret og i en bil på vej til en opgave.  Derudover udfører Christian konsulentbesøg, så kunden får den absolut bedste vejledning før der investeres penge i et af vores produkter. Christian har stor erfaring med alle vores produkter og er KMO certificeret.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.