Konsulentbesøg

Din vejviser i en jungle af muligheder

For de fleste mennesker er varmeforsyningen noget som bare skal være der og det skal være stabilt i driften. Derfor oplever mange også at køb af varmepumpe er noget af en jungle. Hvilken slags varmepumpe skal man have, hvor meget skal den kunne og hvor meget kræver montagen?

Vi anbefaler altid at en konsulent kommer til dig, som det første. Med konsulent på adressen har du mulighed for at fortælle om dine ønsker og behov, vise boligen frem og stille alle de spørgsmål du måtte have.

De individuelle behov

Det er vigtigt at konsulenten ser din bolig for at sikre den bedste mulige vejledning. Konsulenten vil kigge på hvilke muligheder der er, lave en beregning over rørtræk og forsøge at forudsige eventuelle komplikationer ved montagen af din varmepumpe.

Efter besøget udarbejder konsulenten et tilbud til dig, som du modtager på e-mail. Tilbuddet bygger på jeres snak under besøget og vores produktsortiment. Derefter kan du i ro og mag overveje tilbuddet og du er altid velkommen til at kontakte os for uddybende spørgsmål eller for at lave en aftale om at se vores udstillingsmodeller i butikken på Frederiksværkvej 2B i Frederikssund.

Vi ved af erfaring, at et konsulentbesøg forud for køb af en varmepumpe resulterer i større tilfredshed hos kunden og sikrer en langt bedre proces. Derfor har vi også valgt at tilbyde konsulentbesøg gratis i hele Danmark*

*Gælder kun bro faste øer.

Book en konsulent

Kontakt os og lad os aftale et tidspunkt hvor en af vores konsulenter kan rådgive dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.