På basis af 30 bedømmelser.
Kirsten Jessen
10/08/2021
Bekræftet
Kom til den aftalte tid og foretog en grundig fejlfinding. Altid god service fra firmaet.
Tatjana Kandel
09/08/2021
Bekræftet
Alt fungerede fint!
Helle Birch
16/07/2021
Bekræftet
Professionelle Holder aftaler Også er de rigtig søde Glad og tilfreds
Eva Petersen
28/06/2021
Bekræftet
God service. Rare mennesker.
Leif Henriksen
23/06/2021
Bekræftet
Meget tilfreds med installation af varmepumpe. Udført som aftalt til tid og iht. tilbud.
Ernst Rosenwanger
22/06/2021
Bekræftet
Hurtigt og godt udført arbejde til rimelige priser.
Anne Grete Mortensen
21/06/2021
Bekræftet
Fantastisk service, hurtig og lige hvad vi havde brug for.
Sebastian Rojas
26/05/2021
Bekræftet
Ubeklagelig service. Professionel og tryg behandling. Dem har jeg ingen problemer med at lave serviceaftale med.
Thomas Frisch
26/05/2021
Bekræftet
Holder hvad de lover, super nemme at have med at gøre, og hvis der er lavet en fejl, bliver det rettet uden yderligere diskussion!
kunde: Axel A. Madsen
25/05/2021
Bekræftet
Altid hjælpsomme og hurtige ! Altid hjælpsomme, hurtige i respons og pænt arbejde. Jeg er godt tilfreds.

Om os

Clevertec

Navnet siger det faktisk helt tydeligt. Det handler om klog teknologi. Men hvad er så det?

Det kommer meget an på hvilken produkttype vi taler om. For ser vi på varmepumper, så er der ikke mange der er i tvivl om det er en klog teknologi at bruge den energi som er i vores luft og omdanne den til varme i hjemmet. Det er ikke bare klog teknologi, det er også grøn teknologi.

Rent vand med omtanke

Men hvordan passer så drikkevandskølere ind? Også her handler det om at tænke i grønnere baner. Vores drikkevand skal naturligvis være rent og de fleste er enige om at vand smager bedst når det er koldt. Vi har derfor valgt at forhandle drikkevandskølere og dermed hjælpe forbrugerne til en grønnere løsning sammenlignet med f.eks. vand på flaske. Vi ved alle at plastflasker ikke er en klimavenlig løsning og derfor er danskerne rigtig gode til at bruge pantsystemet. Men har du overvejet den forurening der sker ved transporten af vand på flaske samt i pantsystemet. Vand fra hanen er en grønnere løsning og derfor ser vi drikkevandskølere uden tilsat kemikalier som en smart teknologi.

Den smarte teknologi for dit indeklima

En anden form for klima er vores indeklima. Det er her vores luftrensere, befugtere og luftvaskere kommer ind i billedet og så er det er ikke den grønne løsning vi søger, men klog teknologi som hjælper os til et bedre indeklima. Vi taler om teknologi der kan hjælpe allergikere, styrke immunforsvaret, reducere forekomst af tør hud, reducere snorken, fjerne lugt, mindske statisk elektricitet, fjerne skadelige partikler fra luften, mindske støv og hår fra kæledyr og skabe et godt klima for mennesker, dyr, planter, musikinstrumenter og træværk.

Smart teknologi er mange ting og det smarteste er helt sikkert ikke opfundet endnu. Vi holder hele tiden øje med hvad der sker på området. Når vi hedder Clevertec forpligtiger vi os selv til at turde gå forrest og sælge det nyeste nye – så længe det kvalitetsmæssigt er i orden og passe til vores koncept.

Hos Clevertec arbejder vi hver dag for at sikre den gode kundeoplevelse. Vi stiler efter det uopnåelige – 100% kundetilfredshed – fordi ingen ønsker at være dén kunde vi ikke gik hele vejen for.

Det er vores ambition altid at finde den geniale løsning. Vi vil være det foretrukne valg når det gælder vores produktgrupper. Vi bestræber os derfor hver dag på at være det mest kundetilfredsstillende firma i branchen og vi arbejder hver dag hen imod at firmanavnet kendes af alle.

  • Vi har leveret et flot stykke arbejde.
  • Når kunderne oplever at vi er der når de ringer.
  • Når kunden mærker at vi aldrig kunne finde på at lade dem i stikken.
Heat Pump Replacing

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.