Om os

Clevertec

Navnet siger det faktisk helt tydeligt. Det handler om klog teknologi. Men hvad er så det?

Det kommer meget an på hvilken produkttype vi taler om. For ser vi på varmepumper, så er der ikke mange der er i tvivl om det er en klog teknologi at bruge den energi som er i vores luft og omdanne den til varme i hjemmet. Det er ikke bare klog teknologi, det er også grøn teknologi.

Rent vand med omtanke

Men hvordan passer så drikkevandskølere ind? Også her handler det om at tænke i grønnere baner. Vores drikkevand skal naturligvis være rent og de fleste er enige om at vand smager bedst når det er koldt. Vi har derfor valgt at forhandle drikkevandskølere og dermed hjælpe forbrugerne til en grønnere løsning sammenlignet med f.eks. vand på flaske. Vi ved alle at plastflasker ikke er en klimavenlig løsning og derfor er danskerne rigtig gode til at bruge pantsystemet. Men har du overvejet den forurening der sker ved transporten af vand på flaske samt i pantsystemet. Vand fra hanen er en grønnere løsning og derfor ser vi drikkevandskølere uden tilsat kemikalier som en smart teknologi.

Den smarte teknologi for dit indeklima

En anden form for klima er vores indeklima. Det er her vores luftrensere, befugtere og luftvaskere kommer ind i billedet og så er det er ikke den grønne løsning vi søger, men klog teknologi som hjælper os til et bedre indeklima. Vi taler om teknologi der kan hjælpe allergikere, styrke immunforsvaret, reducere forekomst af tør hud, reducere snorken, fjerne lugt, mindske statisk elektricitet, fjerne skadelige partikler fra luften, mindske støv og hår fra kæledyr og skabe et godt klima for mennesker, dyr, planter, musikinstrumenter og træværk.

Smart teknologi er mange ting og det smarteste er helt sikkert ikke opfundet endnu. Vi holder hele tiden øje med hvad der sker på området. Når vi hedder Clevertec forpligtiger vi os selv til at turde gå forrest og sælge det nyeste nye – så længe det kvalitetsmæssigt er i orden og passe til vores koncept.

Hos Clevertec arbejder vi hver dag for at sikre den gode kundeoplevelse. Vi stiler efter det uopnåelige – 100% kundetilfredshed – fordi ingen ønsker at være dén kunde vi ikke gik hele vejen for.

Det er vores ambition altid at finde den geniale løsning. Vi vil være det foretrukne valg når det gælder vores produktgrupper. Vi bestræber os derfor hver dag på at være det mest kundetilfredsstillende firma i branchen og vi arbejder hver dag hen imod at firmanavnet kendes af alle.

  • Vi har leveret et flot stykke arbejde.
  • Når kunderne oplever at vi er der når de ringer.
  • Når kunden mærker at vi aldrig kunne finde på at lade dem i stikken.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.